Följ Boulebar Sverige AB

Boulebar Drottningtorget firar 5 år

Nyhet   •   Maj 09, 2018 11:00 CEST

Vi firar 5 år i vår fina lokal på Drottningtorget i Malmö som vi förvandlat till en fransk inomhuspark med boule och fransk bistromat. Det spelas boule som aldrig förr och vi firar med en massa festligheter.

Vi drar igång nu på torsdag, 10/5, och håller på hela långhelgen. Det blir festligheter med roliga bouletävlingar, livemusik och DJ´s i massor. Det finns något för alla, ung som gammal så ta med dig grannen, kusinerna, svärmor, hunden eller hela barnaskaran och kika förbi. Vill du vara säker på en plats i solen så boka här.


LE PROGRAMME

TOR & FRE - 11.30 - 15
Oh la la lunch - Boka in en Oh la la lunch så bjuder vi på dessert och välkomstskål allt till tonerna av livemusik från Tove & Hyvönen och Chapeu.


TOR & FRE
 - från 17 -
Le AW - Bjussiga priser på mat och dryck samt bjudostron och smakprover från vår nya meny.
Slå världsrekord i Speedboule och vinn fri brunch året ut, utmana vår Mästare och vinn klotset eller utmana dina vänner på Skyttetävling. Nybörjare eller proffs, alla kan delta.


LÖR & SÖN -  10.30-15
Le Boulebrunch - fransk brunch med boule, livemusik och såklart ansiktsmålning och ballonger till barnen. Livemusik på lördag med Tove & Hyvönen.

Håll dig uppdaterad via Drottningtorgets FB

Kom och dansa och skåla med oss!

Bienvenue & välkommen!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.