Följ Boulebar Sverige AB

Boulebar rekryterar CFO från läkemedelsbranschen

Nyhet   •   Okt 10, 2019 09:10 CEST

Foto: Nicolina Främst, Boulebar

Boulebar fortsätter att rekrytera, ett av nytillskotten är Erika Nilsson som CFO. Hon har tidigare arbetat inom läkemedelsindustrin men valet att byta bransch och börja på Boulebar var enkelt. Det avgjordes på företagets humana värderingar och driv framåt.

– Jag började på Boulebar för att det är unikt med ett företag som är så värderingsdrivet och som på ett sånt tydligt sätt verkligen försöker agera i sina värderingar i alla delar av verksamheten. Det är också en unik chans för mig att verka som CFO i en verksamhet i utveckling, berättar Erika.

Henrik Kruse, Boulebars grundare och VD ser rekryteringen av Erika som en viktig del i den fortsatta utvecklingen för bolaget.

– Vi hade många sökanden till rollen. Men vi fastnade för Erikas skarpa hjärna, hennes starka kompetens och att hon vill framåt. Det behöver vi. Hon blir en viktig pusselbit för Boulebar, säger Henrik. 

I dagsläget har Boulebar åtta restauranger i Stockholm, Göteborg, Örebro, Malmö och Köpenhamn och planen är att växa ännu mer de kommande åren. Och den resan ser Erika fram emot.

– Det jag ser mest fram emot är att kunna bidra till att skapa möjligheterna för Boulebar att växa på det sätt som företaget kan och vill.

Ekonomi och verksamhetsutveckling är vardag för Erika. Men på frågan hur det står till med boulekunskaperna så skrattar hon till.

– Jag har aldrig ens hållit i ett bouleklot tidigare, men det ska dock åtgärdas snarast med hjälp av mina boulespelande kollegor, avslutar Erika. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.