Följ Boulebar Sverige AB

Boulebar Tanto säsongsöppnar fredag den 18 maj

Nyhet   •   Maj 15, 2018 11:30 CEST

Boulebar Tanto

På fredag öppnar vi Boulebar Tanto för tredje säsongen, båtplatsen som i maj förvandlas till en välbesökt fransk stadspark på Söders strandpromenad längs Hornstulls Strand. Just nu snickras och målas det för fullt och årets specialinredda containrar är levererade.

- Vädret är med oss och det jobbas för fullt i den varma solen för att hinna klart till öppningen. Vi får så mycket uppskattning och hejarop av alla som går förbi, det gör jobbet mycket lättare och roligare. Det märks att många längtar tills vi slår upp "portarna" på fredag, säger Robin Johansson ansvarig för Boulebar Stockholm.

De som besökte Boulebar Tanto förra året kommer känna igen sig, lite förbättringar har gjorts, mer platser mot vattnet, en ny miniläktare mm. Köket kommer vara redo att servera en somrig meny med allt från grillat till svalkande ceviche, hela menyn kan man hitta på Boulebar.se

-Jag tror att den nya miniläktaren kommer bli en favorit, säger Robin Johansson. Där kommer man kunna hänga, kolla på bra boule eller bara slappa i solen.

Boulebar Tanto öppnar fredag den 18 maj kl 15.

För öppettider och bokning kika in på vår hemsida eller följ oss på FB för allt som händer i sommar.

Bienvenue!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.