Följ Boulebar Sverige AB

Försäljningsrekord för Boulebar - värmen får alla att spela boule

Nyhet   •   Jun 01, 2018 14:22 CEST

Boulebar Tanto

Värmen och solen ger högtryck i Boulebar. Boule-nördarna upplever ett sällan skådat högtryck.

- Det är helt galet! Folk bara flödar in. Vi brukar vara populära på våren och sommaren men maj har varit fullproppat. Det är kul men även utmanande. Att hantera massor av glada personer perfekt varje dag kräver en del. Men det är jäkligt skoj att det är boule de vill spela. Det känns faktiskt som Frankrike på riktigt, säger Frida Brodén, försäljningsansvarig i Boulebar.

Även Carlsberg, en stor aktör i branschen, stämmer in i Boulebars bild av maj.

Rikard Norman på Carlsberg menar att ölmarknaden och Kronenbourg 1664 har gått väldigt bra i maj där Boulebar på många sätt står ut.

- Värmen bidrar såklart och vi ser fram emot en stark sommar. Internationella specialöl som Kronenbourg 1664 och Blanc ökar bland allmänheten. Vi ser en fortsatt växande trend för mikrobryggerier, internationell importerad öl och tydliga nischade format. Boulebar är ett sådant ställe och det är väldigt kul att vara med på deras framgångsresa. Det är en viktig långsiktig partner för oss, menar Rikard.

Boulebar finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Köpenhamn och det spelas boule sju dagar i veckan från eftermiddag fram till sen kväll. Läs mer på boulebar.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.