Följ Boulebar Sverige AB

Grymt kul julfest med boule

Nyhet   •   Nov 16, 2012 10:44 CET

Boulebar sticker ut hakan och erbjuder julfester där det traditionella firandet fått lämna plats för boulen.Det har under årens lopp visat sig vara ett mycket uppskattat koncept och framgången sägs bero på kombinationen av aktivitet och middag jämfört med ett stillasittande julbord. Boule är känt för att bjuda på skön spänning och det avslappnade sättet att träffa kollegor och kunder på är en perfekt avslutning på året. Man spelar i lag om tre personer och att få chansen att både lära känna det charmiga spelet och varandra på ett lite nytt sätt visar sig populärt.

Julfesten bokas tidigt i år
I år märker vi att julfesten bokas allt tidigare och vi ser att populariteten bland företagsgrupper ökar. Upplägget baseras på 90 minuter boulespel under ledning av en instruktör som håller i en lättsam tävling och vinnarlaget firas med medaljer och kanske något gott från baren. Före eller efter boulen äter man en god middag. Under hela evenemanget ser instruktörer och övrig personal till att allt flyter på för en lyckad kväll.  

”Vi fixar en julfest utan värsta julståhejet. Att få spöa en kollega tycker många är grymt kul. Det sköna är när någon otippad lyckas sätta värsta carreaun och hoppar av glädje”, säger bouleinstruktör Albin Plantin som nyligen kom hem från Boule-VM i Marseille.

Julkombo från 395 kr/person. Boule i 90 minuter med instruktör samt middag.
Julbord 660 kr/person. Traditionellt julbord på Djurgården samt 90 minuter boule med instruktör.

Roligare att spela med instruktör – ökning med 33 %
Allt fler upptäcker mervärdet av att ha en professionell instruktör som guide genom boulespelet. Vi har under 2012 noterat en ökning där 33 % fler bokar in en instruktör när de vill spela boule. Instruktören gör hela upplevelsen mer komplett och alla får en chans att komma in mer i spelet och lära sig något nytt. Kul säger de som upplevt känslan! Vi fortsätter vår satsning och rekryterar ännu fler, ännu skickligare och ännu mer socialt begåvade instruktörer.

Så här spelar du boule
Boule går ut på att lägga sina klot så nära den lilla träkulan – lillen – som möjligt. Ditt lag får ett poäng för varje klot som ligger närmare lillen än motståndarlagets bästa klot. Det är med andra ord bara ett lag enligt reglerna som får poäng i varje omgång. Det lag som först når 13 poäng vinner. Men om boule var bara så enkelt skulle inte våra instruktörer var så fullbokade.

Info och bokning
Bokar kan man göra med Hanna eller Niklas per telefon eller online via Boulebars hemsida.  

Boulebar
08-714 04 20
info@boulebar.se
www.boulebar.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.