Följ Boulebar Sverige AB

Långlunch med boule

Nyhet   •   Jun 03, 2011 09:10 CEST

Kombon boule-bar-mat är väldigt populär och vi har nu mer eller mindre totalt fullbokat på kvällstid hela juni månad. Men det är inte kört för det, för nu kan man även förboka lunch med boulespel. Perfekt att bjuda med kunder på en långlunch med god mat och en kul aktivitet.

Lunch med boule finns tillgänglig med spel antingen utomhus eller inomhus, vilket av dem väljer man själv. På Boulebar Surbrunn i Vasastan är spel och mat inomhus, medans det på Boulebar Rålambshov i Rålambshovsparken är utomhus. På Prins Bertils Boulehall på Kungliga Djurgården kan du välja om du vill spela och äta inomhus eller inomhus.

Boule är en perfekt aktivitet för kundmöten. Det är en avslappnad aktivitet som bryter isen och gör det möjligt att prata om både spelet och andra viktiga saker, det behövs inget ombyte, utan man kan spela i sina vanliga kläder och man behöver inte vara ett proffs för att man ska spela bra. Dessutom så hjälper våra grymt trevliga och kunniga instruktörer er på vägen, med spelregler och tips och tricks för bästa spel.

Boule och lunch finns 11.00-16.00 och ni kan själv välja om ni vill spela boule 1 eller 2 timmar. Ni är klara på två till tre timmar och har då hunnit med en god lunch, en trevlig aktivitet och ett givande kundmöte. Snacka om praktiskt!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.