Följ Boulebar Sverige AB

​Mia Törnblom ny i Boulebars styrelse

Nyhet   •   Nov 25, 2019 13:50 CET

Mia Törnblom, Foto: Boulebar

Boulebar hälsar ledarskapsprofilen och författaren Mia Törnblom välkommen in i styrelsen.
Bolaget driver i dagsläget 8 franska restauranger och stadsparker i Stockholm, Göteborg, Örebro, Malmö & Köpenhamn. Under år 2018 sysselsatte de närmare 400 personer och hade över 500 000 besökare.

Att stärka upp styrelsen med ledarskapsproffset Mia Törnblom ser Henrik Kruse, VD & grundare som ett riktigt roligt och viktigt steg.

–Vi har jobbat med Mia under flera år för att stärka våra ledare i bolaget och är glada att få ta del av hennes kompetens även i framtiden. Att få in den kompetensen i styrelsen är en viktig signal för oss själva och vår bransch, säger Henrik. 

Det som enligt Mia Törnblom utmärker Boulebars ledarskapsarbete är att de investerar i medarbetarnas utveckling och att det finns många modiga individer.

–Boulebar investerar mycket i medarbetarnas utveckling. Det märks att Boulebar vill göra skillnad, vill göra gott. Under de utbildningar jag fått leda har vi haft magiska ögonblick, så mycket mod, värme och generositet. Jag är stolt över att tillhöra Boulebarfamiljen, säger Mia.

"Att få det stora förtroendet att vara en del av styrelsen kunde jag inte tacka nej till", Mia Törnblom

–Jag blev otroligt stolt och glad över att bli tillfrågad att ingå i styrelsen. Jag har ju lärt känna företagets värderingar, kultur och alla fantastiska personer de senaste åren. Att få det stora förtroendet att vara en del av styrelsen kunde jag inte tacka nej till, säger Mia.

Ett bolag i tillväxt
Boulebar planerar för ännu fler franska stadsparker och restauranger de kommande åren. Ett starkt ledarskap i organisationen ser de som den mest essentiella delen för att lyckas och är glada över att ha den starka kompetensen i styrelsen för det fortsatta arbetet framåt.

–Jag är ödmjuk inför uppdraget och ser det som ett lagarbete men jag har så klart nytta av min erfarenhet av ledarskap och teamutveckling och ser fram emot att lära mig en massa annat, avslutar Mia. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.