Följ Boulebar Sverige AB

Nu öppnar Boulebar på Rosenlundskajen

Nyhet   •   Maj 08, 2019 12:55 CEST

Tobias Dagerås på den nyöppnade uteserveringen på Rosenlundskajen

Onsdagen 8 maj öppnar Boulebar på Rosenlundskajen. Det har byggts, planterats och fixats i veckor. Sida vid sida med bygget av Västlänken och nya Haga Station. Restaurangchefen Tobias Dagerås och teamet på Boulebar ser fram emot att kunna erbjuda Göteborgarna en uteservering precis vid vattnet med Feskekörkan som närmsta granne.

– Vi har jobbat in i det sista för att få allt färdigt, men nu är vi redo att öppna. Det är en helt otrolig uteservering som sträcker sig hela vägen ner till kajkanten. Vi ser fram emot en fullpackad Rosenlundskaj, varma sommarkvällar och full aktivitet på gruset, säger Tobias Dagerås.

Fransk bistromat, solgul Kronenbourg och boulespel är givna saker på Boulebar. I år har uteserveringen blivit större, närmare vattnet och menyn utvecklats.

– Det blir både räkor från Bohuslän samt franska klassiker såsom Salade Nicoise på vår sommarmeny i år. Drycken är såklart fransk, med flera olika roséviner på glas och Kronenbourg i kranarna. På cocktaillista har vi smaker som rabarber, fläder och sötsyrlig grapefrukt. Sen har vi massor av olika pastis, den givna sportdryck till boule petanque, säger Tobias Dagerås.

–Inspirationen till våran uteservering kommer främst från sydfranska stadsparker med serveringar där alla är välkomna. Där stämningen är hög, servicen på topp och känslan av att en inte vill att kvällen ska ta slut påtaglig. Det är vad ni få vara beredda på hos oss, avslutar Tobias Dagerås. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.