Följ Boulebar Sverige AB

Ny Boulebar på Söder

Nyhet   •   Apr 15, 2016 06:45 CEST

En öde båtuppställningsplats vid Tantolunden får nytt liv till sommaren. Det är Boulebar som efter ett par bra år utökar sin verksamhet med en helt ny utepark med 10 boulebanor, musik, grillmeny och bar.

Nya Boulebar Tanto är en mobil lösning av återvunna containrar som kommer att byggas upp inför varje sommarsäsong. Och förvandlingen av platsen kommer att gå på bara ett par veckor.

– Antalet gäster på vår Boulebar i Rålambshovsparken fördubblades förra året. Och intresset för utomhusboule är större än någonsin.Den här idén om en mobil lösning har vi haft en tid och responsen och samarbetet med Stockholm stad har varit fantastisk. Nu kan vi göra boulen tillgänglig för fler, säger Jannica Hedlund vice VD på Boulebar Sverige.

Den nya restaurangen planeras öppna redan 1 juni. Och 25-åriga Måns Daniel, som jobbat på Boulebar sedan han var 15 år, kommer att ha rollen som restaurangchef.

– Det finns mängder av trista och tomma boulebanor i Sverige. Men boule blir en succé först när man skapar ett sammanhang med grill, bar och musik. Min mamma är från Frankrike och genom den kulturen har jag fått uppleva att boulen verkligen kan ge liv åt en plats, säger Måns Daniel.

Info
Öppettider: Från 1 juni till så länge vädret tillåter.
Vad: Grillmeny, 10 boulebanor, utebar och musik. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.