Följ Boulebar Sverige AB

Ny ledare på plats i Liljeholmen

Nyhet   •   Feb 25, 2019 14:04 CET

Oskar Lundberg i restaurangen på Boulebar Liljeholmen

Boulebar Liljeholmen stärker upp med Oskar Lundberg som ny Boulebarchef. En välmeriterad restaurangchef med känsla för service och fascination för det franska köket.

Sedan barnsben har Oskar Lundberg semestrat i Sydfrankrike, så Boulebars somriga inomhuspark med boule och franska bistroklassiker känns redan som hemma

– Mitt första jobb var på en fransk bistro i Örebro och jag är sjukt fascinerad av det franska köket, säger Oskar Lundberg.

Tidigare har Oskar varit restaurangchef på Fotografiska och kommer senast från samma position på TAK. Men från februari är han en del av teamet på Boulebar Liljeholmen. Att få jobba med ytterligare en dimension i restaurangupplevelsen förutom mat och dryck ser han som en spännande utmaning.

– Att spela boule är ett perfekt sätt att umgås på och precis det många människor längtar efter, att göra något aktivt tillsammans med andra. Men det är inte att bli bäst på boule jag ser fram emot allra mest, utan att tillsammans med mina kollegor nå de högt uppsatta målen, ge grym service och jobba för att Liljeholmen blir en plats värd att besöka. Både som en destination och för närområdet, säger Oskar. 

 2012 vann Oskar titeln Årets Servitör på Restauranggalan. Likheten mellan en bra servitör och en Boulebarchef är att det krävs en knivskarp helhetsbild och god kommunikationsförmåga. 

– Det var en viktig tävling att vinna just då för mig. Jag ville visa min kapacitet för att kunna ta ett steg framåt i karriären. En bra servitör har koll på allt och förmedlar sin kunskap på ett personligt sätt. Det krävs även i min roll nu, både mot gäster och teamet, säger Oskar.     

– Det är en otrolig tillgång att få in en så kunnig person som Oskar i vårt team, både när det gäller drift och service. Det blir en extra power i vårt arbete säger Jonas Enström, Area Manager för Boulebar Stockholm.

Liljeholmen har besökare från hela Stockholm
Boulebar Liljeholmen har haft öppet i 1,5 år och är väldigt nöjda med satsningen, dagligen kommer besökare från hela Stockholm för att äta och spela boule. Både med kollegor och kompisar. 

– Det finns fantastiska möjligheter i denna lokal för att skräddarsy event och skapa unika upplevelser för både små och stora grupper, avslutar Oskar.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.