Följ Boulebar Sverige AB

20 ton grus, värlsmästare och kändismatcher -på torsdag startar Mayo Boule Festival

Pressmeddelande   •   Maj 25, 2009 17:48 CEST

På torsdag kickar Nordens största boulefestival igång i Rålambshovsparken. Världsmästare, svensk bouleelit och kändisar finns på plats för att utöva grusets schack.

Kulturelit och extremskidåkaregör upp på centrecourt
Kulturkändisar och extremskidåkare spelar faktiskt boule, ibland till och med mot varann. Under Mayo Boule Festivals kändisturnering så drabbar osannolika boulelag samman på centrecourtområdet. Wille Crafoord, Mange Smith, Statsteatern, Dramaten och extremskidåkarna i Swedish Possé gör upp söndagen den 31 maj mellan kl. 12.00-16.00.

Fler kändisar är på ingång att anmäla sig. Kändisturneringen är ett av de mest populära inslagen i festivalen, både hos publik och deltagare.

Världsmästare från Frankrike
Även världens bästa boulespelare är på plats representerade av topplag från Belgien och Frankrike. Vid sidan av huvudtävlingen deltar de i söndagens höjdpunkt, Mayons skyttetävling. Det gäller att med precison skjuta bort klot eller lille utifrån olika uppställda formationer. Deltagarna har även en tidsfaktor att tänka på.

Testa boule gratis
Erfarna och professionella bouleinstruktörer är på plats och lär ut boulens teknik, taktik och historia. Även gratis minituneringar.

Barer med grill och galettes
Vid centrecourtområdet byggs barer, grill och stans bästa galetteria. Området byggs upp i direkt anslutning till restaurangen Boulebar.

Kortfakta om Mayon
Arrangeras 28-31 maj i Rålambshovsparken
Över 3000 deltagare
Över 100 banor i parken


För mer info, kontakta Henrik Kruse, marknadsansvarig.
henrik.kruse@boulebar.se , 0708-69 61 11

www.mayo.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.