Följ Boulebar Sverige AB

Boule-SM är roligare på Boulebar

Pressmeddelande   •   Jun 21, 2016 14:02 CEST

Fotograf: Joakim Hovrevik

Under en vecka i slutet av juli intar Boule-SM Malmö. Boulerestaurangen Boulebar arrangerar då i sin tur roligare tävlingar där alla är välkomna att delta.

Boule-SM spelas i år i Malmö mellan datumen 17 och 23 juli. Evenemanget samlar årligen tusentals boulespelare och åskådare från hela Sverige. Boulebar, som under de senaste åren blivit samlingsplatsen för boulesugna malmöbor, vill under veckan slå ett slag för en mer avslappnad och roligare boule. Långt ifrån licenser och tjocka regelböcker.

– Vi vill påminna om att boule först och främst handlar om att ha roligt. Vi brukar säga att vi spelar på oblodigt allvar och välkomnar därför alla. Såväl nybörjare och partyboulare som boulenördar, säger Ehsan Pahlevan Boulebarchef.

Under veckan kommer Boulebar bland annat arrangera fri bouleskola för barn och ungdomar, öppna tävlingar, livemusik och en avslutningskväll för SM-veckan på lördagen. Där det under kvällen också kommer att spelas en tävling likt Midnattsloppet, fast med boule.

För frågor och intervjuförfrågningar kontakta Michael Barone på 076-943 01 40 eller michael.barone@boulebar.se


Boulebars program under SM-veckan, 16-23 juli:

3rd Annual Boulebar Classique lördag 16 juli
Smygstart av SM-veckan med den årliga bouleturneringen Boulebar Classique. Öppet för alla. Upp till 5 personer/lag.

Bouleskola måndag-onsdag kl 13-16
Fri bouleskola för alla barn och ungdomar upp till 15 år. Ingen föranmälan krävs.

Tanca-skytte varje dag kl 18-20
Actionfylld skyttetävling för alla. Det är bara att droppa in. 50kr/försök eller 100kr för 3 försök.

Öppna tävlingar varje dag kl 21-23
Två- & trepersonslag. Alla kan delta och det är bara att droppa in. 100kr/lag

Live-musik torsdag 21 juli
Måns Persson & Rasmus Nyvall (jazz)

Avslutningskväll SM-veckan lördag 23 juli.
Bouleveckan firas av med ännu mer boule och musik:

LIVE: VIDAR (pop) kl 19
Det värmländska bandet VIDAR:s självbetitlade debutalbum (producerat av Anna Ternheim) släpptes tidigare i vår. Efter det har de blivit omnämnda i bland annat DN och i Kristoffer Triumfs podcast Värvet.

DJ: Simón de La Onda

TÄVLING: Midnattsboule kl 22-01. 
Som Midnattsloppet fast med boule. Alla kan delta.

Om Boulebar
Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner som i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis.

Idag finns sex stycken Boulebarer i Malmö, Göteborg och Stockholm. Och resan har bara börjat. Läs mer på boulebar.se. Läs mer på www.boulebar.seKommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.