Följ Boulebar Sverige AB

Carlsberg Sverige och Boulebar satsar franskt

Pressmeddelande   •   Dec 21, 2016 10:16 CET

Boulebar & Carlsberg

Carlsberg Sverige och Boulebar satsar vidare på premium-ölet Kronenbourg 1664 från det franska bryggeriet Kronenbourg. I ett nytt långt avtal fortsätter även satsningen på fler kontinentala produkter där det franskbelgiska ölet Grimbergen nu dyker upp på tapp.

Boulebar har vuxit de senaste åren och finns nu i städerna Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige. Carlsberg har varit leverantör under de senaste sex år och genom det nya avtalet blir det många år till.

– Vi är glada för förlängningen av samarbetet eftersom vi älskar franska produkter, säger Henrik Kruse, affärsutvecklare på Boulebar. Att servera Frankrikes bästa öl på tapp är ju en förutsättning för att skapa känslan av en fransk park. Det är ju faktiskt det som vi håller på med. Carlsberg är en mycket viktig partner för oss och vi gillar att de nördat ner sig kontinentala drycker.

Nu blir det gemensamma satsningar för att driva den franska ölkulturen framåt. Framför allt ser Boulebars gäng fram emot att träffa den munk som sägs välsigna det varje flaska Grimbergen nere i bryggeriet i Frankrike. Grimbergen är ett öl som verkligen slagit i Frankrike och nu tar Boulebar upp det på tapp.

– Vi är väldigt glada över att få fortsätta arbeta med gänget på Boulebar säger Helena Lindquist,Försäljningsdirektör på Carlsberg. Boulebar är något av en favorit-partner och vi älskar deras ställen samt hur de jobbar med våra produkter. De är ett stort gäng nördar, både när det gäller boule, mat och dryck. Det är också en tydlig trend att våra restaurangkunder börjar efterfråga nya saker. Boulebar är ett bra exempel och en kund som vill ha mer än ett bra pris. De söker hela tiden efter en djup kunskap och brinner verkligen för produkterna som de serverar. Det tycker vi är grymt kul och försöker hänga med så gott det går.  

För mer information kontakta:

Henrik Kruse, Affärsutvecklare/boulenörd, Boulebar Sverige AB

Mejl: henrik.kruse@boulebar.se
Mobil: 070 869 61 11

Helena Lindquist, Försäljningsdirektör på Carlsberg
Mejl: helena.lindquist@carlsberg.se
Mobil:0733436070

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner som i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis.

Idag finns 8 stycken Boulebarer i Malmö, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Och resan har bara börjat.
Läs mer på boulebar.se. Läs mer på www.boulebar.seKommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.