Följ Boulebar Sverige AB

Efter branden - Boulebar Rålambshov öppnar i vår

Pressmeddelande   •   Mar 09, 2017 09:25 CET

Boulebar Rålambshov

Tidigt på nyårsdagen brann Boulebar Rålambshov i Stockholm ner till grunden. Nu är det klart att verksamheten kan öppna igen 1 maj genom en tillfällig restaurang och bar. Ett permanent bygge påbörjas i september och står klart till våren 2018.

Boulebar i Rålambshovsparken på Kungsholmen bestod av en fransk restaurang, bar och 14 boulebanor. Under nyårsmorgonen brann restaurangbyggnaden och utomhusbaren ner i en kraftig brand. Boulebar Rålambshov är dock redo att öppna igen redan till våren.

– Efter att den första chocken försvann har vi arbetat mot ett enda mål. Att det ska spelas boule i Rålis även i sommar, säger Henrik Kruse som är grundare av Boulebar. Tack vare vårt försäkringsbolag Trygg-Hansa, Stockholm Stad och kärleken från gäster och vänner blir det verklighet. Vi är överväldigade och så tacksamma för all den hjälp som vi fått från alla håll.

Den nya restaurangen och baren är en tillfällig lösning som håller öppet från 1 maj till sista augusti. Målsättningen är att ändå kunna ta emot de över 50 000 gäster som besöker Boulebar Rålambshov under en sommar. 

– Förra året byggde vi ett restaurangkök och en bar i mobila moduler till en uteservering i Carlsbergs byen i Köpenhamn, säger Henrik Kruse. Nu lyfter vi istället upp modulerna till Stockholm för att skapa Boulebar i Rålambshovsparken även i sommar. Det blir en liknande lösning som för vår andra utomhusanläggning, Boulebar Tanto på Södermalm.

När den tillfälliga restaurangen och baren stänger sista augusti påbörjas återuppbyggnaden av en ny permanent lokal. Bygglovet är redan klart vilket gör att byggprocessen kan starta 1 september och bli klart till våren 2018.

För mer information kontakta:

Henrik Kruse, grundare av Boulebar
Mejl: henrik.kruse@boulebar.se
Mobil: 0708 69 61 11

Om Boulebar

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner som i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis. Idag finns 8 stycken Boulebarer i Malmö, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Och resan har bara börjat. 

www.boulebar.seKommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.