Följ Boulebar Sverige AB

Krogboule för krogfolk

Pressmeddelande   •   Jun 27, 2011 09:27 CEST

Stockholms helt klart softaste förfest för krogfolk på söndagar måste vara Krogboule. Nu på sommaren när vädret är helt awesome håller vi till på Boulebar Rålambshov.

Krogboule är en soft bouletävling mellan Stockholms olika krogar. Turneringen använder Boulebars eget poängsystem partypool som ger nybörjare och amatörer extra poäng. På så sätt kan någon som aldrig förr haft ett bouleklot i sin hand ha möjlighet att vinna över elitspelare. Vi kör varje söndag och kvällens vinnarlag få självklart pris och medalj, men under hela säsongen samlar man även ihop poäng för att kvala till den stora säsongsfinalen där fina priser finns i potten, bland annat presentkort på resor. Men tävlingen blir inte mer seriös än man gör den, för vill man bara hänga och ha kul är det helt soft det också.

Säsong ett gick på Boulebar Surbrunn och avslutades med en stor final med sambatema, tjejer i karnevalplymer och trumband med sköna beats inkluderat.

Säsong två kör vi nu på Boulebar Rålambshov och vi satsar bara hårdare för att göra Krogboule till det absolut mest softa stället för förfester på söndagar. Vi kör varje söndag från 17.00 fram till den 21 augusti då vi har säsongsfinal. Vad kan man tänka att vi hittar på då?

Men det är inte bara under finalen som det händer roliga grejer. Vi har även temakväller planerade genom hela säsongen. Bästa stället att få stenkoll på vad som händer är att spana in Krogboule på Facebook. Där kommer senaste infon upp så fort det händer och även event för dig som använder din Facebook för att hålla koll på kul grejer som händer.

Förutom en skön bouletävling finns det alltid en välfylld bar med sjukt duktiga bartenders och coola DJ:s som spelar skön musik. Chilliga drinkar, skön musik och en nice tävling med polarna, vad mer behövs för att ha en sjukt bra förfest?

Boulebar är en mötesplats med boulebanor, bar och mat under samma tak. Idag driver vi tre Boulebarer i Stockholm. Ägarbolaget, Scandinavian Boule AB, har en omsättning på 32 miljoner och 22 tillsvidare anställda. Inom tre år beräknas dessa siffror att fördubblas. Vi är ett företag som betonar tillväxt och utveckling.

Ägarnas långsiktiga ambitionen är att omsätta 150-200 miljoner inom 5-10 år. Scandinavian Boule har en vision om att få så många människor som möjligt att träffas och ha kul. Vi skapar konceptuella mötesplatser. Vi står just nu inför en tydlig expansionsfas med en väl beprövad affärsmodell. Bolaget har en stabil lönsamhet och drivs professionellt och på rätt sida om lagar och förordningar.

Vi är ett litet bolag med höga ambitioner. Någon sa att vår historia präglas av obotlig entreprenörsskap, mycken envishet, gott affärsmannaskap och en stor skopa rock’n roll. Vi tar det som en komplimang :)

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.