Följ Boulebar Sverige AB

Nu öppnar Boulebar Tryckeriet

Pressmeddelande   •   Aug 30, 2017 08:00 CEST

Boulebar Tryckeriet

Fredag 1 september öppnar Boulebar Tryckeriet i Liljeholmen. En gammal industrilokal har omvandlats till sydfransk park med restaurang, barer och boule i två våningar. Under hela öppningshelgen bjuds det på liveband, DJ:s och bouleturneringar.

Boulebar öppnar nu sin största satsning någonsin i ett gammalt tryckeri i Liljeholmen. Lokalen är över tusen kvadratmeter stor och fördelad på två våningar med terrass. På restaurangen i Tryckeriet serveras allt från ostron och baguetter till créme brulée och mousse au chocolat. Även baren har en tydlig fransk inriktning med landets största sortiment av den franska nationaldrycken pastis.

Boulebar startade redan 2004 i en källarlokal i Stockholm av ett gäng entusiaster. Under de senaste åren har intresset för boule exploderat och Boulebar finns nu även i Göteborg, Malmö, Örebro och Köpenhamn.

– Vi har alltid vågat öppna Boulebar på annorlunda platser, säger Malin Legranäs som är ansvarig för Boulebar i Stockholm. Från en uppgång till tunnelbanan på Kungsholmen, en bortglömd båtförvaring på Södermalm eller ett öde torg i Malmö. Eftersom Tryckeriet är det bästa vi någonsin gjort hoppas vi på gäster från precis hela Stockholm.

Nya Boulebar Tryckeriet öppnar på Liljeholmsvägen 14 och har öppet samtliga dagar i veckan, från tidig boulelunch till sen kväll. Målet är att skapa oas i Stockholm för alla som vill spela boule, äta franskt, lyssna på musik eller hänga i baren.

För mer information kontakta:
Malin Legranäs, Area Manager Boulebar Stockholm
Mejl: malin.legranas@boulebar.se
Mobil: 0723-70 59 07

Om Boulebar

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner som i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett, eller flera glas pastis. Idag finns åtta stycken Boulebarer i Malmö, Göteborg, Stockholm, Örebro och Köpenhamn. Och resan har bara börjat.

Läs mer på: www.boulebar.seKommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.