Följ Boulebar Sverige AB

Öppningen av Boulebar Tryckeriet framflyttad

Pressmeddelande   •   Dec 29, 2016 13:08 CET

Blivande Boulebar Tryckeriet

Boulebar flyttar invigningen av Tryckeriet från mitten av januari till september 2017. Bygglovsprocessen samt en omfattande omvandling av den gamla industrilokalen i Liljeholmen har tagit längre tid än beräknat.

Tryckeriet är den största satsningen som Boulebar någonsin gjort. Projektet består av en 1300 kvadratmeter stor industrilokal som omvandlas till medelhavspark med boulebanor, barer, DJ:s och fransk restaurang i två våningar. Den planerade öppningen är nu framskjuten från januari till första september 2017. – Bygglovsprocessen och ombyggnaden har helt enkelt tagit längre tid än väntat, säger Henrik Kruse, affärsutvecklare och huvudägare i Boulebar. Tryckeriet är en gammal industrifastighet med mängder av inneboende charm som vi varsamt vill behålla. Samtidigt genomför vi en rejäl förvandling av lokalen tillsammans med fastighetsägaren Atrium Ljungberg. Vi håller på att skapa en Boulebar som aldrig tidigare upplevts och det får ta den tid som krävs. I väntan på färdigställandet av Tryckeriet går Boulebar långt ifrån sysslolösa. En stor ny Boulebar har precis öppnat i Köpenhamn och under våren invigs Boulebar Örebro. Genom att flytta starten för Tryckeriet till hösten får Boulebar även möjlighet att fokusera ännu mer på sina sommarställen Rålambshov på Kungsholmen och Tanto på Södermalm.

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner som i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis.

Idag finns 8 stycken Boulebarer i Malmö, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Och resan har bara börjat. Läs mer på www.boulebar.seKommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.