Följ Boulebar Sverige AB

Regerande boulevärldsmästaren Dylan Rocher till Boulebar Göteborg

Pressmeddelande   •   Nov 19, 2015 08:00 CET

Dylan Rocher, en av världens bästa boulespelare, kommer till Sverige för att utmana våra svenska spelare på gruset. Den 28 november gästar han dessutom Boulebar Rosenlund i Göteborg för att spela och visa upp sina galna skytteskills.

Robin Johansson, boulemästaren på Boulebar, är minst sagt exalterad över besöket:

”Det är så sjukt kul att Dylan kommer och spelar boule på Boulebar. Det ger ju allmänheten en chans att komma och se en boulevirtuos mästra gruset. Helt magiskt.”

Dylan själv ser också fram emot besöket i Göteborg och det framkommer att han varit i staden förut när han svarar på vilket som är det konstigaste stället han spelat boule på:  

”In a hotel in Sweden. A few years ago we were playing the EC in Gotheburg and the lanes were in the underground of the hotel. Strange but at the end it was a great experience.

Dylan har minst sagt varit ett underbarn i boulevärlden, när han var sex och ett halvt år spelade han sitt första juniormästerskap och när han var tio vann han International Grenoble där han möte världseliten. Nu är han 25 år och världsmästare. Och när vi ber honom att berätta sin konstigaste boulehistoria levererar han med ett stort smil:

”I was playing an national competition in Sete (France), there was like 300 teams on the court and suddenly a bird came from nowhere and took the jack on one of the lanes... All teams stopped playing and everybody started to laugh.”

På Boulebar i Göteborg är risken för att en fågel ska knycka lillen helt obefintlig skrattar Boulebarchefen Jessica Samuelsson. Det är troligare att det blir fullt med folk och en härlig feststämning:

”Vi är riktigt glada över att Dylan kommer att besöka oss och jag tror att folk kommer komma för att äta en bit mat och för att se en spännande bouleshow. Sen kommer såklart många att anta utmaningen och försöka vinna över världsmästaren. Det ska bli superkul.”

Alla som kan borde komma förbi Boulebar den 28 november och beskåda och utmana en boulande superhjälte. En skyttetrollkar. En världsmästare. 


För mer information, vänligen kontakta;

Boulebarchef Rosenlund
Jessica Samuelson
Mobil: 070 141 50 39
Mejl: jessica.samuelson@boulebar.se

Eventansvarig
Alexander Jönsson
Mobil: 070 090 71 82
Mejl: alexander.jonsson@boulebar.se

VD
Fredrik Rydesjö
Mobil: 073 933 32 83
Mejl: fredrik.rydesjo@boulebar.se

Om Boulebar: 
Allt började med att tre vänner åkte till Barcelona och såg en man med gröna byxor spela fantastisk boule i en park. Tillbaka i Stockholm började de spela boule och startade kompisklubben Grönbrallan. År 2000 startade samma gäng Boulebar Sverige AB. Idag finns fyra Boulebarer i Stockholm – Surbrunn och Rådhuset som är öppna året runt samt Hötorgsterrassen och Rålambshov som är öppna på sommarhalvåret. Det finns även en Boulebar i Malmö och en i Göteborg.

www.boulebar.seKommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.