Följ Boulebar Sverige AB

Sommarkonserter på Boulebar Slottsgatan

Pressmeddelande   •   Jul 10, 2017 08:00 CEST

Hyllade Stor är en av artisterna som besöker Boulebar Slottsgatan i Juli.

Boulebar Slottsgatan har på kort tid etablerat sig i Örebro. Förutom den unika inriktningen på boule så drivs även en ny välbehövlig konsertscén. Sedan öppningen i Mars så har de haft besök av välkända namn som Hanna Järver och Love Antell. Nu presenteras ytterligare två spännande artistbokningar.

Niello (lördagen den 22 juli). Mest känd för superhiten 'Legenden', med över 24 miljoner spelningar på Spotify och just nu aktuell med singeln 'Sista Ordet' (feat. Robin Stjernberg).

Stor (lördagen den 29 juli). Medverkade nyligen i Allsång på Skansen. Hyllad till skyarna för det nysläppta albumet 'Under Broarna' - en av de absolut största inom svensk hip hop.

Båda konserterna har fri entré (ingen åldersgräns).

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner som i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis.

Idag finns 8 stycken Boulebarer i Örebro, Malmö, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Och resan har bara börjat. Läs mer på boulebar.se. Läs mer på www.boulebar.seKommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.