Följ Boulebar Sverige AB

Nyheter

​Mia Törnblom ny i Boulebars styrelse

​Mia Törnblom ny i Boulebars styrelse

Nyheter   •   Nov 25, 2019 13:50 CET

Boulebar hälsar ledarskapsprofilen och författaren Mia Törnblom välkommen in i styrelsen. Ett starkt ledarskap i organisationen ser de som den mest essentiella delen för att lyckas på sin tillväxtresa och är glada över att ha den starka kompetensen i styrelsen för det fortsatta arbetet framåt.

Sommarrätter för soliga dagar när Boulebar byter meny

Sommarrätter för soliga dagar när Boulebar byter meny

Nyheter   •   Maj 22, 2019 14:04 CEST

​Tre gånger om året byter Boulebar meny och nu har det blivit dags för sommarmenyn. Franska rätter är grunden och köksmästarna i Stockholm, Göteborg, Örebro, Malmö och Köpenhamn har jobbat fram menyn under ledning av Johan Ahlsted

Nu öppnar Boulebar på Rosenlundskajen

Nu öppnar Boulebar på Rosenlundskajen

Nyheter   •   Maj 08, 2019 12:55 CEST

​Onsdagen 8 maj öppnar Boulebar på Rosenlundskajen. Det har byggts, planterats och fixats i veckor. Sida vid sida med bygget av Västlänken och nya Haga Station. Restaurangchefen Tobias Dagerås och teamet på Boulebar ser fram emot att kunna erbjuda Göteborgarna en uteservering precis vid vattnet med Feskekörkan som närmsta granne.

​Veganskt och franska klassiker på Boulebar

​Veganskt och franska klassiker på Boulebar

Nyheter   •   Jan 17, 2019 11:48 CET

Råvaror i säsong, klassiska rätter och en ökad efterfrågan på vegetariskt är det som format menyn. Sen ska det vara en variation som passar många av de ca 200 000 förväntade gästerna de första fem månaderna.

Försäljningsrekord för Boulebar - värmen får alla att spela boule

Försäljningsrekord för Boulebar - värmen får alla att spela boule

Nyheter   •   Jun 01, 2018 14:22 CEST

​Värmen och solen ger högtryck i Boulebar. Boule-nördarna upplever ett sällan skådat högtryck.

Allt fler bokar in sitt julbord på dagtid

Allt fler bokar in sitt julbord på dagtid

Nyheter   •   Nov 25, 2016 13:05 CET

Under några få veckor, med start i slutet av november, lägger svenskarna årligen 2,5 miljarder kronor på julbord på en restaurang enligt branschorganisationen Visita. Den ökande trenden att äta julbord på dagtid märks på samtliga Boulebarer i Stockholm, Göteborg och Malmö.